Marije


Ik ben Marije Man en afgestudeerd massagetherapeut en pedicure. 
Naast de opleiding massagetherapeut die ik 2003 heb afgerond ben ik mij gaan verdiepen in pedicure en heb ik in 2014 ook deze opleiding succesvol weten af te ronden.
Ik verzorg in de regio Alkmaar de ambulante pedicure behandelingen en gel lakken. Op locatie 's-Graveland verzorg ik in onze prachtige praktijk de massages, de pedicure behandelingen en het gel lakken.
De totale verzorging van massage, pedicure en gel lakken vind ik fantastisch. Voor mij staat resultaat en ontspanning hoog in het vaandel en vind het dan ook belangrijk dat al mijn klanten met een goed gevoel weer terugkomen. 

 

 


Roy


Mijn naam is Roy Luza. In 1999 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie en vanaf 2001 werkzaam bij Tergooi ziekenhuis op zowel locatie Blaricum als Hilversum. De afgelopen jaren heb ik mij toegelegd op het onderzoek en behandelen van patiënten met orthopedische klachten. Het weer optimaal laten bewegen van het lichaam is iets waar ik me volledig voor inzet.

Het is van belang om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen, het in kaart te brengen en op te lossen. Het stellen van de juiste diagnose is hierbij essentieel.

Dus of het nu gaat om rug, nek, schouder, pols, knie of enkel klachten, bij Summa Corpa bent u aan het juiste adres!